Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Coaching voor je Zelf

Coaching voor je Zelf

Heb je het gevoel in de schaduw te staan van anderen? Voel je je onzichtbaar?

Samen gaan wij op zoek naar wat jij nodig hebt op je eigen plek in te nemen. We gaan op zoek naar je kracht, je helderheid of de energieke kant in jezelf. Misschien ervaar je weerstand, nervositeit of oordelen in je zelf die maken dat jij je eigen plek niet kunt innemen. Dit is soms onbewust.

Ik begeleid je met lichaamsgerichte coaching. Lichaamsgerichte coaching is een vorm van begeleiding op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Dit betekent dat je, gewoon met je kleding aan, op een behandeltafel ligt. Terwijl je op de behandeltafel ligt, zal ik een aantal ontspanningstechnieken toepassen. Dat zorgt ervoor dat je vaak spontaan inzichten krijgt over je vragen. Dieper contact met je lichaam maakt dat je een dieper contact met jezelf gaat ervaren en vooral inzicht geeft wie je daadwerkelijk bent. Als je weet wie je bent, kun je je leven daarop afstemmen en keuzen maken die bij je passen. En dat geeft innerlijke rust.

Over het algemeen kun je in 5-7 sessies al stappen maken om dichter bij je Zelf te komen. Interesse? Ik verneem het graag.