Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Tarieven

Wat is je investering?

De prijs voor een coachgesprek van 1,5 uur is € 119,00 (inclusief btw), voor ZZP’ers € 129,00, exclusief btw. De gesprekken vinden plaats bij DROOM! in Elst (Gld). Een online gesprek van een uur kan ook, dan is de prijs €79,00 (inclusief btw). DROOM! is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, het ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Elst. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Na het consult krijg je een factuur mee, je hoeft geen contant geld mee te nemen. Na een online coachgesprek ontvang je een factuur per e-mail.

Verschillende werkgevers vergoeden coachingsgesprekken, informeer bij je werkgever! Indien nodig, kan ik een offerte uitbrengen aan je werkgever voor een geheel coachtraject. De prijzen voor bedrijven zijn op aanvraag.

In mijn praktijk werk ik met een coachovereenkomst. Deze overeenkomst vind je hier. In mijn praktijk zijn tevens Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier.

Ben je verhinderd? Graag uiterlijk 24 uur tevoren afbellen, anders ben ik genoodzaakt de kosten van een consult in rekening te brengen.