Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

MVO

Met mijn praktijk streef ik naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) of liever gezegd, Maatschappelijk Vooruitstrevend Ondernemen. Dit gegeven integreer ik in mijn coaching en advies. Ik leer je geen trucje, maar zorg ervoor dat je ontwikkeling wordt verankerd en dat het onderdeel wordt van je persoonlijkheid. Daarnaast richt ik mij op het ontwikkelen van een gezond eetpatroon bij cliënten met respect voor mens en milieu. Als je als cliënt ondersteuning nodig hebt met supplementen, werk ik met supplementen die hun effectiviteit bewezen hebben: Supplementen met natuur identieke bestanddelen of supplementen die z.g. organisch gebonden mineralen bevatten.

Het is zoals de Franse fotograaf en ecoloog Yann Arthus-Betrand zegt: “We moeten niet de aarde willen redden want die overleeft ons wel, we hebben maar één taak en dat is de mensheid redden”. Wat doe ik zelf? Mijn eigen voedingspatroon bevat zo veel mogelijk biologische voeding. Ik eet (slechts) 1-2 keer per week vlees. In mijn huis gebruik ik natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals azijn of soda. Met een abonnement op bus en trein reis ik vaak met openbaar vervoer. Ik maak slechts af en toe gebruik van een deelauto. Ik gebruik de zoekmachine Ecosia. Mijn lege cartridges en mijn Airmiles doneer ik aan Stichting Aap.

Sinds 2016 ben ik lid van Happy Planet Professionals, een groep van enthousiaste zelfstandige ondernemers die zich richt op integriteit en transparantie, mensen- en dierwelzijn, klimaat, natuur en milieu. Happy Planet Professionals is er voor de kleine zelfstandige die MVO wil uitdragen. Als wij onze krachten bundelen, kunnen wij onze stem laten horen! Meer weten? Kijk op http://www.happyplanetprofessionals.nl/