Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Coaching bij je rouw en verlies

Coaching bij je rouw en verlies

Ieder krijgt in zijn leven te maken met verlies. Verlies van een dierbaar persoon, van je relatie, van je werk of van je eigen bedrijf. Of misschien van je gezondheid of van vitaliteit. Of het verlies van een droom in het leven die niet uitkomt zoals bijvoorbeeld een kinderwens die niet in vervulling gaat.

Deze gebeurtenissen kunnen een enorme impact op je leven hebben. Je bent iets verloren in het leven dat een grote betekenis had voor je. Het verlies is onderdeel van je leven. Hoe geef je hier invulling aan? Hoe geef je je leven nu weer vorm?

Soms kan het fijn zijn je gedachten en gevoelens in een rouwproces met iemand te delen. Om een luisterend oor te hebben. Om te kijken naar datgene dat je mag loslaten en datgene dat blijven mag. Ik werk niet met schema’s of modellen wanneer je rouw ‘over’ moet zijn.┬áIk begeleid je in je eigen tempo en op jouw eigen manier. We kijken naar alles wat jij nodig hebt om je eigen weg te vervolgen. Dat kan met een coachgesprek, met natuurgeneeswijze of met een combinatie hiervan.

Ik begeleid je met lichaamsgerichte coaching. Lichaamsgerichte coaching is een vorm van begeleiding op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Dit betekent dat je, gewoon met je kleding aan, op een behandeltafel ligt. Terwijl je op de behandeltafel ligt, zal ik een aantal ontspanningstechnieken gaan toepassen. Dit maakt dat je, rustig liggend op de behandeltafel, vaak spontaan inzichten krijgt over wat jij nodig hebt in je proces met het omgaan met je verlies.

Je bent van harte welkom!