Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Coaching voor je Vitaliteit

Coaching voor je Vitaliteit

Ben je op zoek naar begeleiding om eens naar je vitaliteit te kijken?

In mijn praktijk bied ik je begeleiding op diverse aandachtsgebieden die jouw vitaliteit kunnen gaan ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld je voedingspatroon zijn, of de mate waarin je je grenzen kunt aangeven of voor jezelf kunt opkomen. Een ander element kan bijvoorbeeld jouw manier van slapen zijn omdat je misschien ’s nachts veel wakker ligt. Ook kan het hebben van een chronische ziekte een rol spelen om je vitaal te voelen. Misschien heb je overgewicht en zou je daaraan iets willen doen? Vitaliteit gaat ook om alert zijn op signalen van je lichaam. Ben jij je bewust van het feit dat jouw lichaam je te vertellen heeft?

Het zijn allemaal elementen die in positieve of negatieve kunnen bijdragen aan je vitaliteit. Ik kan je adviseren over voedingssupplementen, want hoe kies je nu in dat enorme aanbod van supplementen het juiste voedingssupplement? Ik kan je ook adviseren over wat nu eigenlijk gezonde voeding is, wat dat is met het enorme aanbod aan voeding nog best lastig.

Het gaat om jouw unieke vitaliteit. Dan is meer dan alleen gezond eten en bewegen. Het gaat om jouw authenticiteit waarbij we gezamenlijk kijken naar wat jij nodig hebt. Ik werk niet met een vastomlijnd plan waar jij ‘in moet passen’. Samen kijken wij welke stap jij nodig hebt en wat bij jou past.

Je bent van harte welkom!