Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

I Support & Coach

Interim Support voor Bestuur en Medezeggenschap

Bent u als bestuurder, ondernemings- of medezeggenschapsraad op zoek naar ondersteuning?
Ik ben werkzaam als secretaris/notulist en ambtelijk secretaris. 

Ik ben Regina Wolf en ik zit al jaren in ‘het vak’ van management support. In 1985 startte mijn loopbaan als (directie) secretaresse in diverse sectoren waaronder de medische sector, de IT- en financiële sector en de overheid. Sinds 2009 support ik als zelfstandig professional. Sinds 2018 ben ik werkzaam als ambtelijk secretaris. Ik houd van het werken in een team en samen te zoeken naar de balans voor werkgever als werknemer. Ik houd ervan om zaken van verschillende zaken te bekijken en iedereen een stem te geven. Mijn werk als coach helpt mij hierbij. Leergierig als ik ben, volg ik nu een opleiding tot OR-coördinator.

Ik ben lid van de BVMP (Beroepsvereniging Medezeggenschapsprofessionals) en neem deel aan een intervisiegroep.

Typisch Regina: professioneel, nauwkeurig, klantgericht, open minded, geduldig, zelfstandig, analytisch sterk en een no nonsens mentaliteit. Interesse in mijn cv? Klik hier

Naast mijn werk voor bestuur en ondernemingsraad ben ik werkzaam als coach. Het coachen geeft mij diepgang om ‘de mens achter de mens’ te ontdekken. Wat geeft iemand energie? Wat is het dat iemand vastloop in het leven? Benieuwd wat ik kan betekenen? Klik hier